EMDR praktijk Assen - Bianca de Moor

De behandeling bij EMDR Praktijk Bianca de Moor

Ik vind het belangrijk om je rustig de tijd te geven om je verhaal te vertellen. Zo krijg ik meteen een indruk van waarmee ik je zou kunnen helpen. Samen kijken we welk situatie of gebeurtenis het meest urgent is om mee te beginnen. Wanneer we dit besproken hebben zal ik je uitleg geven hoe de therapie in zijn werk gaat en wat je kan verwachten. Wanneer jij er klaar voor bent starten we de EMDR behandeling.

Wat zijn de voordelen van mijn praktijk

Het is belangrijk dat we de tijd hebben, daarom duren mijn sessies minimaal 60 minuten. Ik streef er altijd naar om snel een afspraak te kunnen maken, zodat de intake en daarna de behandeling gestart kan worden.

Heb je vragen? Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag!

EMDR praktijk Assen - Bianca de Moor

Behandeltarief en vergoeding

Mijn praktijk beschikt over de AGB code, deze code staat op het factuur en daardoor zal je verzekeringsmaatschappij de behandeling (deels) vergoeden. Sommige verzekeraars vergoeden enkel vanuit de aanvullende zorgverzekering. Daarom is het goed om van te voren even na te kijken wat voor jou van toepassing is. Dit is ook afhankelijk van jouw gekozen zorgverzekeringspakket.

De kosten van een sessie zijn 98 euro incl. BTW

Let op! Heb je een sessie geboekt en wil je deze verplaatsen of annuleren? Lees in de algemene voorwaarden waar je rekening mee moet houden.

Opleiding en erkenning

Opleiding genoten bij:

 

 

erkend door: